Yhteistyö Olympian kanssa jatkuu

Maaliskuu 4, 2020 | RunFest

Yhteyshenkilöt ovat tärkeä linkki RunFestin järjestäjien ja joukkueiden välillä. Saimme upealta yhteistyökumppaniltamme Olympialta arvottavaksi 1000 euron arvoisen matkalahjakortin yhteyshenkilöillemme ­– kortti arvottiin lokakuussa McDonald’s Pukinmäen ja Kivikon yhteyshenkilölle. Lahjakortti lunastettiin mitalikahvien kera Olympian toimistolta marraskuussa. Käytimme tilaisuutta hyväksemme, ja kyselimme voittajalta muutaman kysymyksen RunFest-kokemuksesta.

Miksi osallistuitte RunFestiin?
Edenred mainosti tapahtumaa, kuuliin siitä ensimmäistä kertaa silloin. Pyöritään työporukalla aika usein liikunnallisissa tapahtumissa ja halusimme katsastaa myös tämän. Meiltä tuli mukaan 3 joukkuetta.

”Kannattaa kokeilla! Suosittelen.
Enkä muuten suosittele ihan tuosta noin vaan tapahtumia

 

Miten työhyvinvointi näkyy työpaikallanne?
Mäkkärissä päivät ovat fyysisesti melko raskaita, kun seisomista ja kävelyä kertyy paljon. Hyvinvoinnin ylläpitäminen on siis tärkeää. Kuten aikaisemminkin jo sanoin, osallistumme aika usein erilaisiin liikuntatapahtumiin.

Minkälaista oli olla RunFest-yhteyshenkilö?
Ilmoittautuminen ja muut tilaukset oli helppo tehdä. Viestintäkin toimi, kun tehtiin heti chatti osallistujien kesken ja jaoin heille tärkeät infot, joita RunFest sähköpostitse lähetti. Sähköpostiviesteihini myös vastattiin nopeasti, kun halusin muokata tilaustani.

Mikä RunFestissa oli parasta?
Miljöö! Ihan mieletöntä juosta meren rannalla ja Kaivopuistossa. Ja myös se, että tapahtuma poikkesi muista tapahtumista. Mukaan mahtui jos jonkinmoista liikkujaa, mikä oli ihan mahtavaa. Ja kaikilla tuntui olevan hyvä fiilis!

Mitä sanoisit henkilölle, joka ei ole osallistunut RunFestiin?
Kannattaa kokeilla! Suosittelen. Enkä muuten suosittele ihan tuosta noin vaan tapahtumia.

Mukaan mahtui jos jonkinmoista liikkujaa,
mikä oli ihan mahtavaa. Ja kaikilla tuntui olevan hyvä fiilis!

 

Haluamme myös kertoa teille, että yhteistyömme Olympian kanssa jatkuu. Olympia järjestää opastettuja patikointi-, pyöräily- ja vaellusmatkoja eri puolille maailmaa. Matkavalikoimassa on valinnanvaraa helposta patikoinnista aina vaativaan vaellukseen. https://www.olympia.fi/kaukoretket/etusivu

Yhteyshenkilöiden kesken arvotaan siis myös tänä vuonna pääpalkintona 1000 euron matkalahjakortti. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yhteistyöterveisin
RunFest-tiimi & Olympia

Pääyhteistyökumppanit

Hyväntekeväisyys

YHTEISTYÖSSÄ

HIFK Yleisurheilu
Tampereen Pyrintö
Turun Toverit
Turun Urheiluliitto
Turun Weikot

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari