Tule mukaan Runfestiin!

Saat ilmoittautumisesta alennusta käyttämällä kuponkikoodia tuwe

Turun Weikothaluaa osaltaan kannustaa työyhteisöjä osallistumaan liikunnan edistämiseen. Se on työyhteisön etu. Liikunnan vaikutus työtehoon ja työssä jaksamiseen on kiistaton. Siksi meistä on mahtavaa olla toteuttamassa erityisesti työyhteisöille suunnattua hauskaa RunFestiä.

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma johon voivat osallistua ihan kaikki – ikään, kokoon, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. RunFest liikuttaa siis koko työyhteisöäsi – ilon kautta ja joukkueen voimalla.

RunFestiin kuuluu 5 hengen joukkueena suoritettava puolimaratonviesti ja/tai puistosuunnistus. Matkaa voi taittaa kävellen, hölkäten tai juosten, yhdessä tai erikseen. Tärkeintä on, että jokainen saa endorfiiniä liikkuessaan tavalla tai toisella vähintään 4,2km:n matkan. Innokkaimmat saavat kuntoilla vaikka koko puolimaratonin.

Liikunnan jälkeen RunFest-kylässä saadaan toiset endorfiinit nauttimalla itse tuoduista tai catering-kumppanilta tilatuista eväistä, kesäillan tunnelmasta, live-musiikista ja leppoisasta yhdessäolosta. Kaupungin parhaaseen puistoon rakennettu RunFest-kylä on anniskelualuetta

Paras viestikapula, joukkueasu ja parhaat kannustajat palkitaan.

Liikkumalla kerrytetään varoja hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan.

RunFestin konseptilla toteutetut tapahtumat keräävät Tanskassa yli 200 000 osallistujaa vuosittain!  Suomessakin kasvu on kovaa ja asiakaspalaute erinomaista.

RunFestin ainutlaatuinen yhteisöllinen tunnelma kannattaa kokea!

Turun Weikot tarjoaa mahdollisuuden osallistua RunFest-tapahtumaan 20 euron alenuksella/joukkue. Osallistumalla tuette toimintaamme.

Alennus hyödynnetään ilmoittautumisen yhteydessä käyttämällä kassalla kuponkikoodia: tuwe

Kiitos osallistumisestanne. RunFestissä nähdään!

TURUN WEIKOT & RunFest | TuWe

Turku

Kupittaan­puisto –
4.6.2020

Oulu

Ainolan puisto –
11.6.2020

Tampere

Ratinannokan­puisto – 13.8.2020

Helsinki

Meri- ja Kaivopuisto – 27.8.2020

Yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

runfest@sul.fi

© RunFest 2023 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari