Tiedote – RunFest Helsinki, Tampere, ja Turku järjestetään

Kesäkuu 24, 2020 | RunFest

Ennen juhannusta Suomen hallitukselta viesti ilahduttaa meitä kovasti. Nyt voimme jatkaa RunFestien järjestelyjä täydellä höyryllä. Korona on kuitenkin aiheuttanut hieman aikataulumuutoksia ja sen, että Oulun tapahtuma joudutaan tällä kertaa perumaan.

RunFestit järjestetään tänä vuonna torstai-iltaisin seuraavasti: Turku 20.8., Helsinki 27.8. ja Tampere 3.9. Huom. Tampereen tapahtuma on siis siirtynyt Oulun tapahtuman ajankohtaan.

Ilmoittautumisia on alkanut tulla mukavasti. Ilmoittautuneiden joukossa on mm. joukkueita Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä ja Työterveyslaitokselta. Hienoa!

Uskomme, että RunFestit voidaan järjestää normaalisti. Noudatamme viranomaisten järjestelyohjeita ja jos määrärajoituksia tulee, ovat ”etulyöntiasemassa” ensimmäisenä ilmoittautuneet/ilmoittautuvat eli mennään first come first serve –periaatteella.

Näiden kuukausien aikana olemme tiedostaneet yhä enemmän sen, että yhteisöllisyys kannattelee työyhteisöjä. Etätöiden täyteisien kuukausien jälkeen on tärkeää tuoda työyhteisö yhteen pitämään hauskaa. Tätä me teille haluamme RunFesteissä tarjota.

Pidämme alempaa (230e+alv/viiden hengen joukkue) hintaporrasta voimassa kesäkuun loppuun asti.

Tervetuloa kaikki työyhteisöjen edustajat mukaan – ikään, kokoon, kuntoon ja sukupuoleen katsomatta!

Hyvää kesää ja lämpimät terveiset.

RunFest-tiimi

www.runfest.fi

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyössä

YHTEISTYÖSSÄ

Helsingissä HIFK Yleisurheilu ja
Helsingin Suunnistajat
Tampereella Tampereen Pyrintö
Turussa Turun Toverit
Turun Urheiluliitto Turun Weikot
ja Turun Metsänkävijät
Oulussa Oulun Pyrintö

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

info@runfest.fi

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari