Tiedote – RunFestit 2020 peruuntuvat koronan vuoksi

Heinäkuu 27, 2020 | RunFest

Toivomme että voitte hyvin vallitsevista olosuhteista huolimatta. Meille RunFestissä, samoin kuin kaikille tapahtuma-alan kollegoillemme ja kumppaneillemme, maailma on muuttunut dramaattisesti kuluneen vuoden aikana.

Olemme seuranneet tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen parantuvan. Pitkään näytti valoisammalta, mutta nyt koronaviruksen toisen aallon uhan alla olemme valitettavasti joutuneet viranomaisia kuultuamme toteamaan, ettei RunFest-tapahtumia voi tänä vuonna toteuttaa tavalla, joka olisi missiomme mukaisesti edistämässä yrityksen, yhteisön ja yksilön hyvinvointia. Jokaisen osallistujan, tapahtumatyöntekijän ja henkilökuntamme jäsenen turvallisuus on pystyttävä takaamaan kaikissa olosuhteissa.

RunFestiä on järjestetty vuodesta 2014 asti, ja monelle yritykselle siitä on muodostunut vuosittainen perinne, tärkeä hetki tiimin virkistäytymiselle. Vaikka elämme erikoisia aikoja, yhteisöllisyyden merkitys ei ole menettänyt merkitystään – päinvastoin. Siksi edistimme järjestelyjä niin pitkälle kuin saatoimme, ja olemme valtavan pettyneitä, ettei yhteen kokoontuminen ole näissä olosuhteissa mahdollista. Muistutamme, että keho ja mieli kulkevat käsi kädessä ja että pienetkin kohtaamiset, kuten kollegojen väliset kahvitauot, jumppatauot tai inspiroivat keskustelutuokiot, ovat tärkeitä näinä aikoina – vaikka etänäkin.

Tilanne luo huolta kaikille, mutta katsomme tulevaisuuteen toiveikkaana. Olemme kiitollisia kaikille runfestaajille vuosien varrelta, ja palaamme liikuttamaan teitä ensi vuonna entistä ehompana. Ensi vuoden alustavat tapahtuma-ajankohdat ovat seuraavat: Turku 27.5., Helsinki 26.8. ja Tampere 2.9. Tämänvuotiset jo maksetut ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti ensi vuodelle. Toivomme mahdollisimman monen tukevan meitä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa osallistumalla tapahtumaan ensi vuonna.

Voikaa hyvin ja pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Ystävällisin terveisin
RunFestin Tiimi

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyössä

YHTEISTYÖSSÄ

HIFK Yleisurheilu
Tampereen Pyrintö
Turun Toverit
Turun Urheiluliitto
Turun Weikot

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari