RunFest on nyt myös WalkFest

Helmikuu 9, 2020 | RunFest

RunFest takaa tapahtumaelämyksen niin
liikuntatapahtumien ensikertalaisille
kuin aktiivisille tapahtumakävijöille

 

Mukana olleet tietävät, että yksi RunFestin salaisuuksista on se, että tapahtuma sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. RunFest on kehittynyt siten, että osa sen tuhansista osallistujista kävelee kauniin puistoreitin. Olemmekin nyt päättäneet, että RunFest on myös WalkFest. Kävelyn lisäksi RunFestin liikuntaosuuden voi suorittaa juosten, hölkäten tai puistosuunnistaen.

 

Kävelijöiden reitti kulkee kauniissa Kaivopuiston rannassa
ja poikkeaa arvokkaalle suurlähetystöalueelle
päätyäkseen Meripuiston RunFest-kylään

 

Helsingin RunFestin juoksijoiden palautteeseen reitin ruuhkista haluamme vastata tekemällä juoksijoille ja kävelijöille omat reitit. Juoksijoiden reitti pysyy samana ja sen mitta on 4,21 km. Viisi kierrosta kiertämällä matkaksi tulee tasan puolimaraton. Jos joku tai kaikki viiden hengen joukkueesta haluaa juosta kaikki viisi kierrosta, saa myös ajan puolimaratonille.

Kävelijöiden (WalkFest-lähtö) reitti kulkee kauniissa Kaivopuiston rannassa ja poikkeaa arvokkaalle suurlähetystöalueelle päätyäkseen Meripuiston RunFest-kylään, kuten juoksureittikin.

RunFestin fest-osuus tuo
liikunnan lisäksi toisen
endorfiiniryöpyn. Tulkaa mukaan

RunFesteissä järjestettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa suunnistuslähdöt, joista saimme hyvää palautetta. Suunnistus pysyy ohjelmassa myös 2020 listalla. Kannattaa kokeilla! Sekin tiimiyttää. RunFestin fest-osuus tuo liikunnan lisäksi toisen endorfiiniryöpyn. Tulkaa mukaan. RunFest takaa tapahtumaelämyksen niin liikuntatapahtumien ensikertalaisille kuin aktiivisille tapahtumakävijöille.

Pääyhteistyökumppanit

Hyväntekeväisyys

YHTEISTYÖSSÄ

HIFK Yleisurheilu
Tampereen Pyrintö
Turun Toverit
Turun Urheiluliitto
Turun Weikot

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari