RunFestin järjestelyvalmistelut jatkuvat normaalisti

Maaliskuu 16, 2020 | RunFest

Valtioneuvosto antoi 12.3. ohjeistuksen, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan Covid-19-viruksen leviämisen estämiseksi toukokuun 2020 loppuun saakka. Ohjeistus ei ulotu RunFest-tapahtumiin asti, joten järjestelyvalmistelut jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja ilmoitamme mahdollisimman pian, jos tilanne muuttuu.

Mikäli viranomaisten ohjeistusta jatketaan, olemme varautuneet siirtämään kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla järjestettävät Turun ja Oulun tapahtumat loppukesään. Tarpeen tullen vaihtoehtoiset päivät ovat RunFest Turku 20.8. ja RunFest Oulu 3.9 sillä edellytyksellä, että tilanne rauhoittuu loppukesään mennessä. Pidämme teitä ajan tasalla, mikäli lykkäämiseen päädytään.

Olemme kuitenkin luottavaisia, että kesän aikana on jälleen turvallista ja hyödyllistä kokoontua RunFesteihin vahvistamaan tiimihenkeä liikunnan, musiikin, hyvän ruoan, juoman ja kauniin puistomaiseman pariin.

RunFestin toimintaan kuuluu hyvätekeväisyys. Muistetaan pitää huolta itsemme lisäksi myös niistä, joita tilanne pahiten koettelee.

Lisäksi haluamme tässä yhteydessä muistuttaa, että koronan tyhjentämiä kalentereita voi ja kannattaa täyttää liikunnalla. Se on parasta lääkettä niin mielelle kuin keholle.

Vuoden 2020 RunFestin ajankohdat:

Turku: Kupittaanpuisto 4.6.2020

Oulu: Ainolan puisto 11.6.2020

Tampere: Ratinannokan puisto 13.8.2020

Helsinki: Meri- ja Kaivopuisto 27.8.2020

Pääyhteistyökumppanit

Hyväntekeväisyys

YHTEISTYÖSSÄ

HIFK Yleisurheilu
Tampereen Pyrintö
Turun Toverit
Turun Urheiluliitto
Turun Weikot

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari