MISSIONA YKSILÖN, YRITYKSEN JA YHTEISÖN HYVINVOINTI

Liikuttaa koko työyhteisöäsi

RunFest liikuttaa koko työyhteisöäsi. Se sopii kaikille ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta.

RunFest-viestiin osallistutaan 5 hengen joukkueina, jolloin joukkueen yhteismatkaksi tulee 21 kilometriä eli puolimaraton. Tavoitteena on saada jokainen työyhteisön jäsen liikkumaan juosten tai kävellen 4,2 kilometrin lenkki. Lenkin voi tahtoessaan kulkea peräkkäisen viestityylin sijaan yhdessä joukkueen jäsenten kanssa.

RunFest ei ole kilpailu, mutta halutessaan jokainen saa myös oman osuusaikansa ja joukkueensa yhteisajan. Perinteisellä viestityylillä hölkkäävät tai nopeasti juoksevat sijoitetaan ensimmäisiin lähtöryhmiin. Rauhallisesti ja kimpassa liikkuvat lähtevät viimeisessä lähtöryhmässä.

Jokainen joukkue tuo tapahtumaan oman viestikapulansa. Suurta suosiota saanut viestikapulakilpailu on RunFest-viestin lisämauste ja osa tapahtumaan kuuluvaa hupiosuutta. Joka vuosi RunFestissä on nähty mitä kekseliäimpiä viestikapuloita halauksesta patonkiin, nokian kapulapuhelimeen sekä keppiin ja porkkanaan. Kekseliäimmät viestikapulat, joukkueasut ja raikuvimmat kannustukset palkitaan.

Lähtö- ja maalialue ovat tapahtuma-alueeksi rakennetussa RunFest-kylässä. Alueella ja reitin varrella on tarjolla monipuolista ohjelmaa. Reitin loppusuora kulkee RunFest-kylän läpi, jolloin raikuvat kannustukset kannustavat loppukiriin.

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyössä

YHTEISTYÖSSÄ

HIFK Yleisurheilu
Tampereen Pyrintö
Turun Toverit
Turun Urheiluliitto
Turun Weikot

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari