ASIAKASSUHTEEN SYVENTÄMINEN

”Me kokosimme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme 100 joukkuetta Helsinkiin ja Tampereelle. Oli mukava kuulla palautetta: Aivan loistava tapahtuma, hieno tunnelma.”Irene Kahri, DHL

RUNFEST-VIESTI
RunFest-viestiin osallistutaan 5 hengen joukkueina ja tavoitteena on saada jokainen työyhteisön jäsen liikkumaan juosten tai kävellen 4,2 kilometrin lenkki. Lenkin voi tahtoessaan kulkea peräkkäisen viestityylin sijaan yhdessä joukkueenjäsenten kanssa.
Jokainen joukkue tuo tapahtumaan oman viestikapulansa. Joka vuosi RunFestissä on nähty mitä kekseliäimpiä viestikapuloita halauksesta patonkiin, nokian kapulapuhelimeen sekä keppiin ja porkkanaan. Viestikapulakilpailu järjestetään pilke silmäkulmassa hauskanpitoa ja joukkuehenkeä korostaen.

RUNFEST-PIKNIK
RunFestiin kuuluu urheiluosuuden eli RunFest-viestin lisäksi RunFest-piknik. Piknikin ja livemusiikin äärellä rento tunnelma tiivistyy entisestään.
Ruokia joukkueen piknikkiä varten voi myös ostaa paikan päältä. Paras ratkaisu on tilata ennakkoon juomat ja ruokatuotteet katettuna yrityksen telttaan. Ruoka- ja juomatuotteiden ennakkotilaukset tehdään suoraan catering-yhteyshenkilön kautta.

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyössä

YHTEISTYÖSSÄ

HIFK Yleisurheilu
Tampereen Pyrintö
Turun Toverit
Turun Urheiluliitto
Turun Weikot

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

© RunFest 2017 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari