Lasten liikunnan edistäminen

Osallistumalla tuet lasten liikuntaa

Jokainen Runfestillä juostu tai kävelty kilometri kartuttaa eurolla pottia, joka käytetään yleisurheiluhenkiseen, kouluilla toteutettavaan 6-10 -vuotiaiden lasten iltapäiväkerhotoimintaan. Tavoitteena on opettaa lapsille liikunnan perustaitojen – juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen – osaamista, sekä liikunnan riemun lisäksi opettaa nuorille monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Tuotoilla tuetaan ja mahdollistetaan mahdollisimman monelle nuorelle harrastustoimintaa ja tarjotaan lapsille mahdollisuus päästä mukaan laadukkaaseen ohjattuun liikuntaan. Tavoitteena on tarjota mahdollisemman monelle lapselle helppo väylä tulla mukaan toimintaan iloisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Sinunkin kilometreistäsi kertyvät eurot mahdollistavat mm. iltapäiväkerhoissa tarvittavia välinehankintoja ja ohjaajien koulutusta. Osallistumalla tuet tärkeää toimintaa!

Urheiluseurat

RunFest tukee urheiluseuran juniorityötä ja tapahtuma järjestetään paikallisen urheiluseuran HIFK Yleisurheilu kanssa yhteistyönä. Lisäksi urheiluseura käyttää tapahtumaa oman toimintansa edistämiseen.

HIFK Yleisurheilu

Yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

runfest@sul.fi

© RunFest 2023 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari