Ilmoittautuminen

RunFest järjestetään Helsingissä tiistaina 27.8.2024!

Ilmoitan yritykseni, yhteisöni, kaveriporukkani tai perheeni joukkueen/joukkueita RunFestiin tai WalkFestiin ja annan mahdollisuuden joukkueiden jäsenille nauttia liikunnasta, piknikistä, yhdessäolosta ja tapahtuman ohjelmasta. Samalla tuen hyväntekeväisyyttä.

Ilmoittautuminen vuoden 2024 tapahtumaan avautuu myöhemmin.

Jos tarvitset lisätietoa tapahtumasta tai yhteistyömahdollisuuksista, autamme teitä mielellämme löytämään yrityksellenne parhaan paketin. Ota yhteyttä runfest@sul.fi.

Ilmoittautumisesta tulee ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen osallistumisvahvistus ja lasku tai kuitti. Joukkueen tiedot voi päivittää ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin erillisen linkin kautta, joka tulee sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoita joukkueenne mukaan viimeistään viikkoa ennen tapahtuma. Catering- ja telttatilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos järjestäjä peruu tapahtuman, osallistumismaksu palautetaan. Jos tapahtuma peruuntuu järjestäjästä johtumattomista syistä, osallistumisoikeus siirtyy seuraavaan vuoteen. Hintaan lisätään alv 10 %.

 

Helsinki 

ti 27.8.2024

Yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

runfest@sul.fi

© RunFest 2023 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari