#munlupaus verkkovalmennus

RunFestin oma 30 päivän #munlupaus verkkovalmennus

Tervetuloa valmistautumaan Runfestiin 30 päivän #munlupaus treenihaasteen parissa! Kuukauden aikana treenataan niin lihaskuntoa ja liikkuvuutta kuin parannetaan hapenottokykyäkin.

Saat-30 päivän treenikalenterin

-Tulostettavan treenipäiväkirjan
-Lihaskuntotreeniohjelman
-Liikkuvuustreeniohjelman
-Video-ohjeet kaikkiin liikkeisiin
-Kotona tehtävän kuntotestin ohjeet

Haaste on tarkoitettu heille, ketkä kaipaavat potkua liikunnan aloittamiseen tai jatkamiseen pitkän tauon jälkeen. Myös kokeneemmat liikkujat voivat hyödyntää treenikalenteria ja lisätä omia treenejään haastetreenien lisäksi.

Klikkaamalla paikkakuntakohtaista linkkiä pääset kirjautumaan mukaan #munlupaus treenihaasteeseen. Linkkiä klikkaamalla näet myös päivämäärät, jolloin paikkakuntakohtaiset verkkovalmennukset alkavat. Saat sähköpostiisi kaiken tarvittavan materiaalin, joten osallistuminen on superhelppoa. Haasteen treenit on myös tehty sellaisiksi, että ne on mahdollista tehdä missä tahansa; kotona, työpaikalla, hotellissa, ulkona, laiturin nokassa, hiekkalaatikon reunalla tai mikä ikinä oma suosikkitreenipaikkasi sitten onkin.

Treenit ovat nopeita, mutta tehokkaita. Opit käyttämään kehoasi siten, kuin sille luonnollista on ja saamaan treeneistä täyden hyödyn irti. Kuukaudessa saat tuloksia varmasti ja ehkä huomaat, että kiireiseenkin arkeen on mahdollista sisällyttää hyvää energiaa tuovia, omia liikuntahetkiä.

Pääyhteistyökumppanit

HYVÄNTEKEVÄISYYS

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

runfest@sul.fi

© RunFest 2023 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari