Huvin ja urheilun vuoksi

“Illan hämärtyessä tunnelmoituvat piknik-teltat, taustalta kuuluva musiikki, lenkin jälkeinen rento jutustelu;
RunFest on jotain aivan muuta kuin perinteinen liikuntatapahtuma.” SATU HALLA 

RUN-OSUUS

RunFestin liikuntaosuus suoritetaan viiden hengen joukkueena.
Se on lenkki kaupungin kauneimmilla paikoilla, juosten tai kävellen, yhdessä tai viestinä, rennosti, hauskasti.
Yhden lenkkikierroksen pituus on 4,2 kilometriä. Kun jokainen joukkueen jäsen kiertää yhden kierroksen, kasassa on puolimaraton. Kierroksia saa mennä enemmänkin – yhdessä tai yksin vaikka koko puolimaratonin verran.

Tavoitteena on saada mahdollisimman moni työyhteisöstä mukaan ja nauttimaan liikunnasta. Kannustus, tiimihenki, palkitseva miljöö, tunnelma, musiikki, maalissa odottava endorfiinipiikki ja afterwork sekä panos hyväntekeväisyyteen ovat osallistumisen väärttejä!

#RunFest

FEST-OSUUS

Liikunnan jälkeen RunFestissa heittäydytään afterwork-tunnelmaan.

Tunnelmointia varten tiimi voi tuoda mukanaan omat eväät piknik-hengessä tai hankkia lisävarusteina omat pöydät, teltat ja cateringin. Toiset ovat intoutuneet tuomaan paikalle omat grillit ja kokitkin. Paikalla on A-oikeudet, reilusti nurmitilaa piknik-vilteille ja jonkin verran cocktail-pöytiä ensimmäisille.

Tapahtuman hieno tunnelma, rento ilmapiiri, yhteisöllisyys ja hauska oheisohjelma paras viestikapula-, joukkueasu- ja kannustuskilpailuineen ja tansseineen takaavat elämyksen niin liikuntatapahtumien ensikertalaiselle kuin aktiiviselle tapahtumakävijälle.

Yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

runfest@sul.fi

© RunFest 2023 | Sivun toteutus Markkinointitoimisto Tovari